Radera ditt konto
Du kan permanent radera ditt Spoilert-konto och all tillhörande data på den här sidan, utan att först logga in i appen. Raderingen sker omedelbart och kan inte ångras.
Vad som raderas
- Din profil och dina inloggningsuppgifter
- Alla mat- och inköpslistartiklar du äger
- Din profilbild och andra uppladdade bilder
- Ett hushåll som du är ensam ägare till (om du delar ett hushåll med andra, överför ägarskapet till en annan Pro-medlem eller ta bort medlemmarna först — se nedan)
Om du är ensam ägare till ett hushåll med andra medlemmar måste du överföra ägarskapet till en annan Pro-medlem eller ta bort de andra medlemmarna i appen innan du kan radera ditt konto här.
Detta raderar ditt konto och all dess data permanent. Åtgärden kan inte ångras.
⚠️ Om du äger ett delat hushåll raderar borttagningen av ditt konto även permanent det hushållet och alla andra medlemmars delade data – inte bara dina egna.
Ditt konto har raderats
Ditt Spoilert-konto och all tillhörande data har raderats permanent. Det finns inget mer att göra.
Du måste först överföra ditt hushåll
Öppna Spoilert-appen → Hushållsinställningar för att överföra ägarskapet till en annan Pro-medlem eller ta bort de andra medlemmarna, och kom sedan tillbaka hit för att slutföra raderingen av ditt konto.
Jag kommer inte åt appen
Något gick fel
Vi kunde inte radera ditt konto på grund av ett tillfälligt fel. Försök igen.
Om problemet kvarstår, kontakta oss på [email protected]