Poista tilisi
Voit poistaa Spoilert-tilisi ja siihen liittyvät tiedot pysyvästi tällä sivulla kirjautumatta ensin sovellukseen. Poisto tapahtuu välittömästi eikä sitä voi perua.
Mitä poistetaan
- Profiilisi ja kirjautumistietosi
- Kaikki omistamasi ruoka- ja ostoslistatuotteet
- Profiilikuvasi ja muut lataamasi kuvat
- Kotitalous, jonka olet ainoa omistaja (jos jaat kotitalouden muiden kanssa, siirrä omistajuus toiselle Pro-jäsenelle tai poista muut jäsenet ensin — katso alta)
Jos olet ainoa omistaja kotitaloudessa, jossa on muita jäseniä, sinun täytyy siirtää omistajuus toiselle Pro-jäsenelle tai poista muut jäsenet sovelluksessa ennen kuin voit poistaa tilisi täällä.
Tämä poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot pysyvästi. Toimintoa ei voi perua.
⚠️ Jos omistat jaetun kotitalouden, tilisi poistaminen poistaa pysyvästi myös kyseisen kotitalouden ja kaikkien muiden jäsenten jaetut tiedot – ei pelkästään omiasi.
Tilisi on poistettu
Spoilert-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot on poistettu pysyvästi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta.
Sinun täytyy ensin siirtää kotitalouden omistajuus
Avaa Spoilert-sovellus → Kotitalouden asetukset siirtääksesi omistajuuden toiselle Pro-jäsenelle tai poistaaksesi muut jäsenet, ja palaa sitten tänne poistamaan tilisi.
En pääse sovellukseen
Jotain meni pieleen
Emme voineet poistaa tiliäsi väliaikaisen virheen vuoksi. Yritä uudelleen.
Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]